Biggest Diamond Craze at Wah Chan PJ Section 14

Assalamualaikum...

Esok Deepavali lusa pulak Awal Muharam. Kl kebanyakkan nya cuti. TM diberi cuti selama 3 hari..But untung lah pada mereka yang still banyak cuti. Boleh apply direct seminggu..hihihi..Saya?? NO..no more annual leave..sedih..

Good news pada yang mungkin merancang untuk bertunang/kahwin. Bermula hari ni hingga 17 Nov 2012 ada SALE untuk barang kemas. WAH CHAN. hihi..suka lah tu..




                                                           12 Nov 2012 - 17 Nov 2012

                                                            Tapi kat tempat ni je tau :

                                                No 10B, Jalan 14/20, Petaling Jaya, Selangor

                                             Call 03-7955 5567 or 03-7955 5568 for enquiries.
                                               http://www.facebook.com/wahchanjewellery


Kalau tidak pun, still boleh beli untuk diri sendiri atau hadiah pada insan tersayang. SALE hujung tahun kan.

Hopefully info yang aku bagi nie boleh bantu kawan-kawan semua merancang majlis perkahwinan dan sebagainya.

Tq for reading dan selamat cuci mata & cuci poket dengan barang kemas..Assalamualaikum. :)

Post a Comment