Awak & Saya suka Etude House :)

Assalamualaikum..

I am Aku sedang menghitung hari... Bukan untuk kahwin ok?..untuk Ms. Pink kesayangan beta. LOL.. Waiting for 15 Nov 2012 dan juga Awal Muharram of cause. What I want to buy? yeay..Sun BB Cream by Etude House.

I don't know how often girl's  pakai BB cream a day. But honestly i only use once or twice a day. No wonder this small BB cream can tahan more than 7 month.LOL..

                 The face Shop.. RM 40 with discount.. Kalau tiada discount, RM 60.. 20ML


Ramai yang review cakap Sun BB Cream by Etude House bagus. Kuantiti pulak banyak. Kalau yang kecik tu i boleh pakai more than 7 month, i think kalau yang nie boleh sampai setahun kot.LOL... dan tidak perlu pakai compact powder. I don't know sejauhmana kebenarannya..


tak tahu lah tone warna yang ada ni sesuai ke tidak dengan kulit melayu aku nih > <


So teman-teman yang mungkin tak ada plan lagi.. Jom kita pergi dekat sini One Utama, cuci mata pun jadi lah kan. ( Target nak sampai kat One Utama at 10 Pagi..nak tolong bukakan kedai..hihihi)..Untung-untung dapat free gift... I don't think pakai nie dapat kulit cam Sandara Park nih. ( dalam hati hanya tuhan jer tahu.hihi)

                                 aku target Limited Edition Toiletries Pouch Etude House :)

Kira kebetulan lah kan I punya BB cream dah habis dan boleh beli time promotion time nie..ahak...sengih sampai ke telinga..ihik..ihik..ihik...

Pada yang memang nak shopping must remember, jangan boros tau.Beli apa yang perlu..hihihihi.... Also going to try waffle at Waffle World. Anyone???

Harap-harap kita jumpa di sana. Dan kalau kenal, tegur-tegur lah yer.. ( ceh..pesanan macam artis pulok..huh).. sorry sekiranya  aku guna rojak punyer bahasa..harap faham lah yer...:)


P/s : fighting to buy camera....doa-doakan ye kawan2 :)

Tq for reading..Assalamualaikum


Post a Comment