Korean Food : Dubu-Dubu, Mid Valley

                                    ASSALAMUALAIKUM

Hai kawan semua...Best ke idok tajuk tuh??Kalo suke terus baca k..hihi...

Disuatu petang nan cerah kat KL...bersiap-siap ke Mid..Motifnyer nak pergi beli barang rumah..tapi kegilaan pasal Korea menjadi-jadi kan..so tersinggah lah Kat Dubu-Dubu Mid Valley...

       perhhh..memang lah tak photogenik..tp nak bagitau sempat merembat barang2 kat Body Shop..hihi..ok abaikan pasal TBS ni.. menuju ke menu yang dipilih je lah kan..senang...
aku pilih untuk makan mcm yang kat bawah nih :

Aku makan yang macam rojak mamak tuh.hihi..nama dia dukbokki dan my partner lak makan yang cam lempeng.nama nyer Jeon.( dimata haku yang sedikit rabun nih,mcm cekodok udang versi leper n besar)..kihkihkih..
 
Both menu nie sedap.Dukbokki nie liat dan kuah dia tuh pedas + manis (bukan la manis giler ok)...Harga??? RM 14++.. so far aku suka dua-dua Korean Food nih..
Sesape yang pernah makan dua menu nie, leh lah beri pendapat..lain orang lain citarasa..yer dok??hihi..
 
Bintang bersinar : 8 out of 10 ( sebab liat sampai lenguh aku nyer mulut nak kunyah).hihi...
 
Jumpa lagi next entry...ASSALAMUALAIKUM......
Post a Comment