Blogsome

Assalamualaikum.
Busy lah minggu ni. *sambil peluk bantal busuk.
Bulan Feb tahun nie bajet lari sampai ke Korea sana. *tak  habis Korea kau kan. Menyampah!
Kan aku bukan ada topik pun nak tulis entry. Saje je nak memenuhkan list entry korang.hahahaha.Saje nak habiskan masa korang tengok belog haku yang merapu-rapu kadang-kadang. Merapu sikit-sikit jer. Jangan lah marah. Tak mau marah-marah. Nanti muka ada banyak garis...ewwwuuu
Tapikan hari tu ada kakak tu email personal dengan haku ni. Wahhh teruja beb. Nampak tajuk dia kan,wahhhh...biar betik. Dan memang ternyata betik..hihihi..
Macam retis tau..Teruja habis. Ingatkan waktu akak tu tanya, just nk jadi sebagai finalist. Tapi rupanya memang masuk lah.. Cam tak caya *sambil tampar-tampar pipi
I do lah macam sengal-sengal ubi, jakun & macam orang yang tak sekolah.  Nak Blog header pun haku tak tahu apa benda..Hadoi...sungguh bebal lah. Malu kot. Mesti kakak tu cakap " kecian budak ni. Blog header pon tak tahu"...yoooo sedih beb..Aku punya lah sabar nak tunggu gaji gara-gara nak beli kan.
Korang mesti pikir, ape benda haku merapu merepek ni???mereng kes keje banyak sangat ke ape???
Sebelum tu aku nak share some blogsome (gabungan blog+ awesome) yang menarik the-Bom untuk bloglist korang semua :
@http://zamnyn.tumblr.com
@http://www.OOH.com.my
@http://perempuanjomblo.blogspot.com
@http://nannoor.blogspot.com
Yaaaa...haku masuk majalah. Ni kira selangkah menuju kemahsyuran ke hape?hahaha.. Sape nak masuk majalah macam haku yang ............yang ape ye???? *sipu-sipu malu
Sape nak masuk majalah macam ni, boleh cuba email dekat Klik & Blog
 Korang bagi details korang k. Kalau korang bernasib baik, menjelmalah blog korang dalam ruangan Klik & blog InTrend. Kelas kau Jah. One more thing, jangan lupa beli In Trend yer kawan-kawan.Kalau tak camne nak tahu korang terpampang kat majalah ke tidak?? Till Then, chow chin chii. Assalamualaikum ;)
Post a Comment