HR

Assalamualaikum.
Bukan Human Resourse tapi HR Steak House. Gulap gulita.hahaha..kalau nak di banding dengan Secret Recepi memang lah jauh beza uolls. But ok per. Still sedap. My friend bawa datang sini  2 tahun yang lepas. But Sampai sekarang i datang makan. Kawan i uolls dah kawen anak sorang pun. hihihi.
This place bleh jadi list lah kan kalau korang nak makan western dengan bajet yang rendah. Bawak RM 10 dah boleh dapat makan fish N chip dengan segelas air juice. Kalau SR, korang leh dapat kek satu potong or air je. Amaran!  juice mungkin tak elok untuk mereka-mereka yang sedang control kandungan kalori. Nak cakap iolls baca artikal tentang diet-maiet.ihik.
Like what i said. Gulap Gulita.
Camera i uolls bukan canon ke nikon ke. So jangan ngade-ngade nak dapat gambar cun melecun. Harap maklum! but i will kumpul duit soon. Or menang cabutan bertuah. That will be never happen of course!
Usually kat sini i selalu makan Fish N Chip. Sedap dan kenyang sangat walaupun service dia agak slow. 
This is mine. Tukar selera. Steak Combo. Huge!!..mavles. But menyesal ambik ni, sebab tak habis. banyak sangat. Membazir amalan syaitooon!!
Ini En. Kuda Putih punyer. Banyak!!..
This time kitaorang just minum barli suam. Jaga hidung punya pasal. 
This HR Steak House actually kat KL. Kampung baru.
But kalau nak datang sini, better datang awal sebab penuh every night.huhu..One more thing, please cari kedai ni carefully sebab the restaurant was like this :
GULAP GULITA!!.hihi..but you can still nampak your food. Don't worry.hihi.Hopefully you have an idea if nak makan western at Kl area. kan. Don't forget to like My Page. Till then, chow chin chii. Assalamualaikum :)
 
Do "LIKE" & "TWEET" if you like it :)

Post a Comment