Salam Sayang Dari Bumi Korea

Assalamualaikum...
Wooooo.. finally come home after trip 9 days at Korea . Eceh, padahal dah 2 weeks balik Malaysia.. Nak kecoh kan..If korang baca entry-entry yang tak berapa nak hot sebelum ni, aku punya lah berangan nak pergi banyak tempat kat Korea tu.. But bila dah sampai sane itinerary tunggang langgang dan mula lupa diri disitu...hahahah..
Alhamdulillah,  selamat pergi selamat sampai. 9Days 8 Night far away from home.
Normally kalau orang pergi trip dia akan cakap day 1, day 2 dan seterusnya.. Memandangkan aku punyer jadual dah hancuss, so aku plan just buat entry refer to place of interest je lah yer . Sebab nak mengelakkan korang semua agak kebosanan dan muntah darah dek kegedikan melampaui batas. HAHAHAH* Evil Laugh
Honest sangat bila balik Malaysia sibuk dengan monthly report dan test itu ini..Very buzy.. Tu yang seminggu dah balik baru reti nk update blog.. Ini bukan alasan..Tapi memang KENYATAAN.....T-T
Tu lom cite bab-bab kewajipan sebagai rakyat Malaysia tau.hahaha.
So i will try my best to give info for you olls. Sebab orang tengok blog pon sebab nak cari info. 
 Some review tempat-tempat yang aku tinggalkan tapak kaki...
Tunggu entry-entry yang penuh ber-informasi dalam sikit masa lagi yer uolls...
Salam sayang Amanda Musa dari Bumi Korea ( 2 minggu yang lalu)...Assalamualaikum
 
TO BE CONTINUED

6 comments:

Alyaliza Zainal said...

Bestnya dapat pergi negara orang...

Amanda Musa said...

Alhamdulillah..Alya pon leh pergi gak..jalan-jalan cari pengalaman :)

Alyaliza Zainal said...

wahhh..kalau pergi sorang rasanya tak beranilah kot.. kalau nak ajak kawan, takde sape nak pergi pun.. huhu..

Amanda Musa said...

hihi..kalau nak pergi sorang memang nak kene berani.. Amanda plan nak pergi 2015 .winter season..kalau nak join boleh la..:)

Shamiza Ghani said...

amanda nak ikot winter season. sy ada email, reply tauu

Amanda Musa said...

Hai dear..ok..baru lepas azab final exam. nanti amanda tgk k..ini baru sempat nak jenguk blog.....hihi...