Steamboat in the House

Assalamualaikum
Dear my reader! listen. Listen.Listen. OK, takde kene mengena dengan kes universiti tuh.hihi.Suka suke je nak buat statement cam gini. Hari tu ada post dekat page iolls. Tapi rasanya dah lame bebenor perap kan. Kalau makanan, dah lame jadi kimchi.
Keje melambak when ada meeting. So iolls tak makan. Busy tok sah nak cakap. So my belly so menyanyi-nyanyi lagu K-Pop. Ko hado nyanyi lagu macam gini?
Dan bila perut hang lapar, batu dengan kayu pon sodap. Dan memang malang untuk poket kali ni sebab pergi makan steamboat harga RM30 hinggit.uuuuuuu
Area Ampang. Gila jem. Sampai kat kedai tuh dah takde orang. Nasib tak tutup jer.
Thai Steamboat & BBQ
Ini kan selalu nampak masa nak pergi Bukit Ampang yang boleh tengok view KL. Tapi tak pernah nak singgah.Sombong sungguh!
Tudung pon senget benget.  Kene ukur dulu sebelum makan. Kot-kot iolls dapat makan free.
Harga for me mahal gak arr kan. Korang Hingat aku gaji ribu riban.hihi.
Thai Steamboat & BBQ nie siap ada package tau. Ikot lah poket korang tebal mane dan perut korang besar mane kan. So iolls pilih yang RM30 tuh. Haaaa bukan sebab banyak duit tapi sebab tak syok lah makan steamboat takde BBQ. Macam malam tanpa bintang pulok. Conclusion, my poket is rabak!hahaha
That our Steamboat. Nyammmm..
Pilihan sayuran memang super power lah. Hah pilih lah sayur mane yang korang suka. I love the cendawan the most.hihihi
ini sederet untuk rebus. Serius banyak. Memang tak larat nak makan yer kawan-kawan.
Ini pon ade.Makan lah bape banyak korang nak.
Ini kedai ada duta juga. Rashid Sidek juga tau makan itu steamboat lor. Dan uolls kalau datang tak mau bazir-bazir makan. Nanti u kene denda ini macam
Pehal tetiba cakap cina pon tak tahu lah.huhu.
Now, time untuk komen. For me, dari segi pilihan makanan memang superb lah. Thai Steamboat & BBQ have 150 jenis. So berbaloi dengan harga yang iolls bayar. The one thing yang tak berkenan bahan yang di perap for BBQ. Rasanya so so je dan perap lama. It just komen lepas makan lah ea.
But lain orang lain citarasa. U can just go dan rasa sendiri. Till then, chow chin chii. Assalamualaikum :)
 
Do "LIKE" & "TWEET" if you like it :)
Post a Comment