Otak Udang

Entry bergabung siang dan malam
**************************************************************************
Assalamualaikum
Teringat iklan yang pasal KFC" apakah maksud otak udang?" " otak udang bermaksud bla..bla..bla udang...so kesimpulan nya otak udang".* sebenarnya aku lupa dialog iklan nih.kihkihkih
Kenapa ada edisi bergabung siang dan malam?perlu kerrr??? jawapan aku" perlu lah". sebab u know i olls pergi 2 hari berturut-turut. Gila kene gout kalau tak control.Uuuuuuu minta jauh....shuh----shuh--* cam halau kucing atas meja makan
Dah aim lame kedai  makan ni. Bab actually bernasib baik sebab tak dapat bau. Kalau tak, mau dari dulu duk ulang alik makan kat kedai ni jer.
Kitaorang pergi pekena Mee Udang Mak Jah. Mavles i tell you. Itu yang 2 hari berturut-turut tuh.
Kedai dia yang corner lot. Cam biasa je just ada penyambut bukan manusia jer kat atas pintu masuk tu.huhuhu
But i love this one the most.kihkihkih
Haruskah pergi makan sini? Korang jawab sendiri pas habis baca entry ni. Only for orang yang gila udang jer. Kalau tak gila, ok jer nak pergi. Jangan lupa bayar dah ler.
The menu ( versi siang) :
Nasi goreng udang Special RM 12. Udang dia menyorok kat bawah nasi. How big???
Thisssss BIG!!!! * oit! kesat air liur tuh
Mee Udang Biasa RM 8 * Skill photoshot yang menjadi Kuah dia best. Dalam kategori nak hirup sampai licin.
The menu ( versi malam):
Mee udang Special RM12. Udang fresh u olls. Cam nak nangis tengok mee udang Ida.
Kueh Tiau Udang Special RM12. How many the udang?
This much. Penuh satu pinggan.hoyeeeeee.All name special, mewah dengan udang!
Dari segi harga, for me berbaloi dan mampu milik. Rasa, sedap.
Motif???????
So kalau nak buat sebarang tempahan atau tersesat jalan, sila call En. Sabri Sidan.ok? This location is dekat Wangsamaju. Sebelah Wangsa Walk.
Dan balik rumah dengan perut kenyang. Tetiba nak buka pintu bilik ada orang letak kasut for tomorrow event with note
How sweet..... fill macam Cindelella tauuu.. That was a great day & really sweet moment. Till then, chow chin chii. Assalamualaikum :)

Post a Comment