The Burger Day

 
Assalamualaikum.

Tak Tahu mana datang ribut, petir.. Tetiba ada Burger day. Masa Fiza told me pasal ni? aku cakap What? Begedil???.. She said " No la. Burger Day".. Cam kelakar pulak. Tugas aku sangat gempaq.. Hiris bawang. ( nak bulat-bulat katanya).huhuhu..Aku yang potong bawang, Fiza pulak yang menangis. Fiza serumah dengan aku.
So pagi tuh semua dah bawak barang-barang dari rumah masing-masing. Sos, mayonis, bawang, kubis,tomato, daging burger & roti nya.. Kira operasi start pagi. Dalam kul 11 lebih tak silap aku lah.
Sebelum buat burger goreng keropok, nurget, koropok buah Ninja ( aku tak tahu orang lain panggil apa) dan sambil goreng sambil makan.hahahha..aku lah tuh..Menarik tentang burger day is, mengeratkan silaturahhim. Masak-masak macam pergi camping. Hebat uolls. orang lain wat keje, kitaorang wat keje masak memasak.
 
Timbunan roti hihih
 
Nampak??  4 orang tengah potong roti..hihi.( Aku wonder, gambar aku takde ke?).Yang tudung biru tu house mate aku juga.
Hasil titik peluh kitaorang...tadaaaaaa
 
See..macam berkelah gitu..Alamak tak nampak pulak bawang yang aku potong tuh..huhu
Banyak kan. Pekerja lelaki balik solat Jumaat terus buat burger dan ngapp..TERBAIKK.. Time nie jugak ar test power aku punya Samsung DV with wifi tuh.hihi..Nanti minta dengan boss password.hahah..
This my burger Hand made by Ayuni.hihi..dan gelas hijau tuh aku punya( isi air nanas..sedap). We really enjoy the burger day dan aku pulak meneruskan enjoy hidup aku dengan shopping lepas opis hour. iolls suka uolls. Nak shopping kat Sogo. Tunggu Entry seterusnya ya..Terima Kasih sebab sudi baca dan Assalamualaikum. :)
Post a Comment