Rewang Hujung Minggu

Assalamualaikum :)
 
Dah hujung tahun plus cuti sekolah, jadinya banyak lah wedding nyer. I got 2 wedding invitation. Sungai Buloh & KL. Tetiba rasa very the popular. Satu perasaan yang takde kene mengena.So dah selamat lah satu wedding yang dekat Sungai Buloh.
Picture by Kuda Putih Photograpy. Aaa..just kidding. heeee
Tahniah untuk pasangan Syahim & Isteri. Semoga bahagia sampai syurga.Amin.Both of them sangat secocok. Honestly aku suka gila tengok muka Ain ( wife Syahim lah). She so sweet. Sejuk mata memandang. Untung lah Syahim dapat Ain!!Lepak lah dalam 2 jam camtuh kat wedding Syahim. After the makan sampai kenyang, we move to rewang-rewang di shopping complex.
Nampak muka excited nak cuci mata? kat bawah ni korang cuci lah mata tengok gambar.
 
Terbaru!!! duta Ikea tak berbayar.Tudung sponser by my salary.This is baju raya tahun lepas. Tak de kuasa nak beli baju baru kak oii... 
 Koleksi dapur terbaru kami. Sorry..ini so over!! 
 
Duta Ikea sedang baca buku tah ape-ape. Photo by Kuda Putih
Masing-masing pusing satu Ikea macam nak tercabut kaki. Mane tak, yang pompuan pakai kasut tumit 3 inci. Yang lelaki pulak, penat sebab penat nak pusing show room. Peh. Terbaik lah kan.
 Sesekali hang out dengan kawan-kawan best kan?. Apa pun, moga ukhwah yang terjalin akan kekal ke akhir hayat.We plan to have vacation. Dimana? Rahsia...hihi Amin. Sorry lah yer kalau entry ni berbunyi gedik ke,ape ke. Just want to have some fun. Itu sahaja untuk kali ini.
Dapatkan topi anda di KFC Zinger baru. Click SINI untuk info lanjut yer uolls.Chow Chin Chii. Assalamualaikum :)

Post a Comment