Dansa With KFC

Assalamualaikum
 
Hello everyone..ceh..speaking pulok kan. Today i want to inform you that we can Dansa together-gether. Free of charge because KFC give free classes. Hooooo..but online only yer.hikhikhik..
Sonang yo..Tapi kome kene lah ado internet yo. ( dah bukak blog, tak kan takde internet pulak nk dansa-dansa kan.)
Step 1 : Click link yang den bagi kat SINI. Dia ada some form yang kene isi. Senang yo
Step 2 : Follow Step dari 1-6 macam ni
Step 2 : After done all 6 step, will come out like this.
Kira nie macam iklan korang sendiri lah. Sedap pulak iklan yang aku buat nih!!!arkk perasan
Step 3 : Then submit & share. Nanti dia kuar macam ni..
Alamak..Rank iolls yang ke 144??? peh..gila jauh nak ke 10 teratas...sedih...
Orang kata, tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia Allah je yang tahu. So, take some rest & dansa with KFC. Untung-untung dapat Samsung Galaxy Camera yang meletop-letop tuh. But don't forget to VOTE me yer. Good Luck yer everyone. Chow Chin Chii. Assalamualaikum :)
Post a Comment