Who Will You Be In 2020??

Assalamualaikum..
 
Rest time with Final Destination . You know kan aku jenis ketinggalan zaman. I think cerita nie dah berkelapok. But still scary untuk orang penakut macam aku. Ngeri. I think i bosan lunch hour hari  ni.
 
Pejam celik, tidur, mandi, makan and so on.. dah pun hujung tahun. I think baru je contract dengan this company. But it almost a year. Sekejap jer masa berlalu. So tambah tolak, darab & bahagi segala, cuma tinggal 8 tahun nak jejak 2020. ( hari ni kita bercakap tentang misi Malaysia ke arah wawasan 2020..Kelas ko jah)
 
We know, kita sebagai hamba Allah ada misi & visi untuk hidup dibumi untuk bekalan hari akhirat. But Allah juga pesan, kita tak boleh lupakan terus perkara dibumi. Contoh kita kene kerje sebab Allah tak suka hamba-Nya meminta sedekah. Camtu lah lebih kurang.
 
Memandangkan dah hampir dengan 2020. Why not kita buat sesama some survey who will you be in 2020. Senang gila soalan dia. takde lah berat otak pun nak pikir.
Nak jawab tekan butang sini 
 
 Jawab soalan tentang diri kita sometime boleh buat kita mengenali diri kita.  Pandai orang buat file untuk survey ni. Warna cantik dan senang nak faham. Nak buat dua tiga kali boleh???Aku pun join gak jawab soalan ni. Tapi tak nak lah letak kat sini. Rahsia kerajaan!! ( tak yah nak rahsia sangat lah ko Manda)
 
Resultnya..WOOOWWW..kelass ko Manda
Ini sahaja iklan tak berbayar aku kali ni. Kalau nak buat jugak Klik sini Selamat menjawab dan berkhidmat untuk negara. Chow Chin Chii.. Assalamualaikum :)

Post a Comment