Trip to Korea: Spring Season - A week Before Fly

Assalamualaikum....
Who said setahun tu lama????kejap jer sebenarnya...pejam celik...celik pejam..bangun tidur...dah pun setahun...Esok dah nak fly(24 April 2013).. Trip to Korea: Spring Season.Nerbezzz i tell you.. Biasa arrr..First time tengok negara orang.kihkihkih..
what should do dalam masa seminggu?ok..kalau aku kan dalam seminggu ni i do shopping & packing makanan..

Banyak sangat kan???Ini lom habis lagi cite..
Opsss.....dia semua dah tak berbaju...this is for weight lost purpose.hahahah..for food, i spend dalam RM150.huhu
Dalam masa seminggu, dah kene print boarding pass. Senang nanti xpayah nak susah payah nak que bagai ahh..
Tukar duit Won siap-siap kat Malaysia...Tukar dekat Korea mahal yer bebeh... Tapi kan tukar 1K cuma dapat 7 keping jerrrrrrr...*cukup ker??? T_T  sudahnya tukar lagi 1K.....waaaaaaa
satu benda lagi kalau ikotkan travel biasa xde dalam list; Jacket!
Dah alang-alang ada, kita bawak ler..so kat sane tak payah beli lagi..*sila jangan percaya cakap aku.haha.... Baju ni aku pakai kat opis..Sejuk yang amat..Ada information menyatakan kat Korea sekarang 8C..So korang rasa baju ni mampu bertahan ke?ahahha..Kenapa kene dry cleaning?Sebab ada bau minyak sebab gatai sangat pakai baju masa pergi cafe..Memang hadiah arr dapat bau wangi dari dapur...hohohoho
So last skali kene kemas bag
Bag pink tu ada alat makeup( abaikan kertas yang bersepah tu). Bawak yang betul2 asas jer. Sebab kat Korea kan syurga makeup..Moh borong jer kat sane...Nampak tak bag plastik yang ada biskut tu???haaa..itu macam-macam dalam tu..ini lah part yang memang nak kene ada skill supaya makanan semua muat dalam tuh.hhihihi.Susah wa cakap you.. susun, teraburkan..aktiviti diulang sebanyak 3 kali...Tapi itu baru sikit jer makanan uolls...
Makanan selebihnya sumbat dalam bagpack..hihi..Pon nak kene ada skill susun i tell you.. Dalam bag coklat tu penuh ubat-ubatan dari kepala sampai kaki..Macam poket doremon...botol air pun pink????itu get from Etude House..**Jangan jealous
Xtivity kemas bag ni ambil masa 3 hari yer uolls. Kejap tukar itu, kejap susun ini..Bab nak kemas bag ni, aku memang kene ada skill. Nak kasi kemas dan tak bersepah.hahha..
Dah siap kemas, bag light weight mestilah nak kene ada penjaga..so perkenalkan penjaga bag saya
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
Hello!!!My name is Pinky Kitty... Will take care this bag own by Amanda Musa...:)
Cute kan!!! Thanks for reading. Assalamualaikum
 
TO BE CONTINUED...
Post a Comment