Online Edit Gambar

Assalamualaikum
Hai semua. Kadang2 kan boring gila tengok page iolls. Soo dull. I kan tak reti nak nge-dit ( edit ) gambar ni. Dah lah tak reti + malas pulok tu. So? Biasanya Fiza yang suka buat kerja amal camni. Suruh edit gambar bagi jer kat dia. Confirm dia mengadap sampai siap.hihi.. Kalau nak dera dia pun boleh.hihi.
So nampak tak perubahan page i olls???
daripada wajah ini
eh...dah 3 riban dah.....Alhamdullilah :)
Kepada wajah ini
Yahooo..santik dah....Tapi nampak sangat la AMATOR nyer.... I'm not using photoshop pon.. Kat laptop ada jer. Tapi tak reti nak guna. Am i sebenarnya datang dari zaman kuno??? Yang paling bangga ialah iolls buat sendiri tau!!!!..*hidung tinggi sangat
Dah tu kalau tak pakai photoshop? hang pakai ape??? Den pakai piZap
Contoh korang boleh ambik tang muka korang jer yang macam yang i  buat tuh
cam ni...gigih tau nak kasi warna hijau tu kat muka...apsal sini gambar Pak Cik Obama?
korang boleh juga guna piZap ni untuk buat cantum-cantum gambar
cam ni? ini versi petak..korang leh pilih kalau nk versi bulat-bulat ke, love-love ker, frame-frame ke..suka hati korang lah.. korang kan kreatif. i cuma inovatif jer.hihih
So if you tak reti nak guna photoshop, just guna piZap ni. Senang dan mudah. Lagi satu, app ni tak payah nak download. Just kene ada internet jer. So leh lah kita edit-edit gambar gaya pro versi amator.
terlebih rajin nak edit gambar.....
 Selamat mencuba!!! Assalamualaikum :)
 
Post a Comment