Bawaku pergi

Assalamualaikum
Kenapa ramai anak muda *bujang i mean yang melancong suka pergi sendiri without proper itinerary or tour guide? When you check the tour, mesti ada tempat yang korang tak suka..sebab tu korang *termasuk aku lah tu... suka buat sendiri..so let's check this out kemana aku nak pergi for 9 days 8 Nights...
 
*********************************************************************************
DAY 1
On set Full House
Myeongdong
Cheonggyecheon Stream
 
DAY 2
Nami Island
Seokchon Lake Cherry Blossom Festival
Star Avenue
 
DAY 3
KBS Building
63 Building
Han River Citizen Park
Yeouido Park
The National Assembly Building
MBC Building
Seoul Color Park
Yeouido Hangang Park
Night View Mapo Bridge
Yunjungno Cherry Blossom Tunnel
 
DAY 4
Everland
Ho Am Art Museum
Kona Bean
 
DAY 5
Nonsan Starwberry Farm
Ilsan Lake Park
Haneul Park
 
DAY 6
Four Season House
Namsan Botanical Garden
Namsan Park
Namsan Tower
hanok Village
Namdeamun Market
Myeongdong
 
DAY 7, DAY 8 & DAY 9
Tak nak tulis kat sini sebab confirm aku lost energy yang amat sangat.hahah.. How can i go to all place like non stop?hihihi
 
So .....i pretty face sure 80% itenarary was not valid.hahaha....So just arrive & do it.. The thing yang memang nak rasa sangat ialah WORK FREE.....yahooo... After i give my all for many years...
Dengan itu, doakan saya selamat pergi dan selamat kembali...Amin...Assalamualaikum
 p/s: Lagu tema untuk this tour Bawaku Pergi
 
TO BE CONTINUED

Post a Comment