PLACE OF INTEREST FOR AUTUMN TRIP 2017 : SEOUL CAFE & RESTAURANT

Assalamualaikum..Chingu!!!!!
Jue dah mula buat list tempat2 yang Jue nak pergi for this up coming trip. Korang nak follow Jue?, dipersilakan.. sempat lagi nak beli tiket..hihihihi..Tapi rasanya maybe nak pergi tempat yang tidak pernah pergi sebelum ini..Sebab tak kan 3 kali trip, 3 kali nak tengok benda yang same ye dok???.. kita kasi kelainan sikit ahhh....tak gitu???

Related image
Skinfood Cafe 
12-37 Apgujeong-ro, Sinsa-dong, Gangnam-gu, Seoul
Concept Store, 1F (2F in Korean)
11AM - 10PM
Sinsa (line 3/orange)
Picture by Soko Glam
Address by He Owes Me a Coffee


Cat Playground Cafe
3F, 37- 14, Myeongdong 8-gil, Jungu-gu, Seoul, 
South Korea
Picture by flfiona.com
Address by Tripzilla.com 

Photo of Seoul National University Vegan Buffet   by <a href="/members/profile/ItalianChick">ItalianChick</a> <br/>buffet snu <br/> January 19, 2016  - <a href='/contact/abuse/image/68241/133060'>Report</a>
Seoul National University, Vegan Buffet
Get off at Seoul National University station exit 3, take bus 5513 to Law Department stop, 
walk up the small hill from bus stop, and the cafe is there.
Open Mon- Fri 11.30 AM - 1.30PM
Address & Picture by www.happycow.net


Busan Jib
Myeongdong Station Exit 6 & 7, go straight until jumpa Frisbee. 
Kedai makan terletak di lorong just before Frisbee.
Address & Picture by www.omaralattas.com 


DSC_0108
The Blue Bread Cafe
Sinchon Station, Exit 8, Walk straight out of the station. Turn Left at Nonghyup Bank,
Caffe Bene will be across the street. Walk straight past a huge church and the bread Blue will be on the corner., Across from Sweet Roll Cafe
Picture & Direction by sokoreazy.com

Maybe tak dapat lah nak pergi semua cafe ni, sebab mahal kot nak makan. But Jue akan cuba lah kan. Sebab ini baru cafe, belum lagi street food.hahaha . Mau habis RM1000.00 kalau semua nak dimakan. Matilah nakkk...hahaha.

Kalau chingu ada nak suggest cafe or restaurant or ada pengalaman cafe di Seoul, please share your idea here...free of charge. hahaha..till then, bye bye

LOVE, JAYJUE




Post a Comment