Review : Please don't get Mad, get Matte!

Assalamualaikum!!Hello!!
Tetiba rasa diri ini sangat berharga...Well, dari dulu pon berharga cuma tetiba jer nak mention.hak.hak..over sangat kau kan.. Korang tahu, i antara yang bertuah dapat review product..yeay!!! Mabel cakap the parcel maybe akan sampai pada 2 April.. tup-tup 31 April dah sampai..wiiiieeeehuuuu.. senang citer, haku jadi Hishop Beauty Ambassador  !!!yeayyyy lagi skali..
 
3 keping mask " don't get Mad,get Matte"
 
Imej depan dan belakang masak. B.Liv  Money-back Garanteed dalam masa 14 hari okies!
 
Kegunaan mask nie untuk Oiliness ( Oil Control+Clarifying+hydrating). Maksudnya nak kurangkan masalah muka berminyak. Makeup artis kat opis aku tu cakap "if kulit berkilat, cantik"...Tapiiii kalau dah berkilat serupa boleh goreng keropok lekor, ia dinamakan tragik.hihi.. So dikala korang bakal atau pun dah terdedah dengan cuaca panas, patut cuba nie.
 
THE DEMO!!!
 
Perlu ke crown disitu??
 
 HASIL-nyer
 
Tadaaaa.. Ini time lunch. I just pakai pelembap & compact powder.
 
 Memang sengaja ambik gambar on next day. Walaupon muka haku pucat lesi, tapi takde oily skin. Dari pagi ke tengahari, still ok. Dan awesome sangat bila pore dekat bahagian hidung minimizeee... My skin pon soft. Kalau korang ada kulit berminyak, you patut cuba. ok?
 
 
Overall comment for this items: Highly Recommended
Online Shop : HiShop
 
So, If korang nak tiru macam saya!!!! jangan lupa:
 
Like---------------------> HiShop Facebook
Follow diorang di ----> Hishop Twitter
Subscribe--------------->HiShop Exclusive Update
 
Kenapa perlu??????? sebab korang akan dapat
 
VOUCHER  .   REBATE .   DISCOUNT
PERPELUANG UNTUK JADI BEAUTY AMBASSADOR
 
So hadiah untuk korang yang rajin membaca , guna code rebate seperti dibawah :
 
RM20 Rebate
CODE:BLIV2014
Valid : till 30 April 2014
With minimum purchase RM99
 
Jangan Lupa untuk LIKE, SHARE & FOLLOW blog saya untuk lebih cerita menarik..till then, thanks for reading!!
 
P/S : Say Hai!!!! to hantu pokok pisang
 
 

Post a Comment