What am I doing???

Assalamualaikum..
Hai uolls semua..Ada tak yang rindu kat i?? sila angguk k..i bukan macam Yuyu Zulaikha, bila dah lama tak update blog ada orang tanya camni " Akak dah tak jadi blogger dah ke??"...No one yang ask me like that.. Yuyu, i jealous tauuu...hihihi..But she really cute..kan?
So bila sedar dek diri, i post lah entry baru. Walaupun takde sesapa yang tanya.hihi.. lately, i very busy..Busy berfikir...You know, i tak tahu kerana apa but my money all finished before end of the month.. OMG!!!!!So i ikat perut..Jujurnya, banyak jugak makan meggi...Dan Kebetulan Aaron Aziz pulak jadi duta meggi.. Diorang iklankan Meggi Big..Aaaa..pantang tengok benda baru. mesti nak test.. but makan meggi tak bagus yer adik-adik...huhuhu..*adakah sekejap lagi ada lawyer datang nak saman aku?????
Well after fikir kan, so i decide nak berniaga..hahahha...Amanda berniaga??macam mimpi di siang hari lak...So i pon beli itu ini, email situ sini. Thanks to Farhan juga...tengok tutorial kat youtube very often..Nasib ada UNIFI kan...So laju je lah loading..hihihi
So finally the product come meet the customer..Jenuh jugak lah yunkkk...But kali ni, i said to my self...NO MATTER WHAT, YOU HAVE TO DO THIS!!..Self motovation sangat tau...
Lets take some tour..
This namanya Zara

Yang nie brooch yang sangat i suka.. Nama dia Fairy..Super duper cute miutt...* masuk bakul angkat sendiri..
Selain brooch,
ada juga bracelet
 
This is Ms. Paris in blue bead
suka tak???
Apa yang seronok ialah bila setiap satu product siap, sibuk cari nama.. Macam bagi nama kat baby...Uolls my baby.hihihi..Dan sebenarnya sedang mencari strategi sesuai untuk melariskan product.hihihi..Any suggestion??
AdRa Art open kalau ada boutique yang sudi jual barang-barang ni..Secara wholesaler and agent.hihi..
Anyways...hope you guys support my business..Dan doakan saya berjaya.... If nak purchase, beautiful sekalian boleh pergi dekat page
 
IG : amandamariammusa
 
Thanks for reading... till then...:)

Post a Comment