Shawlsome with Scarf SweetHoney

 Assalamualaikum..
Is is true TAKDE BAJU/TUDUNG NAK PAKAI walaupun baju/tudung penuh satu almari?????yeah sebab so boring to use same baju & tudung for so long * about 3 years tak tukar-tukar. So kedekut nak beli baju or tudung baru kan.hahaha *ohh i tell
I never mengaku yang i like purple & pink. But bila tengok kat almari, wahh banyak gila dua warna ni. Camne nak cakap tu?
Because of hari tu Kuda Putih said " ape ni tudung berlubang-lubang"..i marah dia semula " suka hati jer cakap tudung berlubang"...* terus masam muka sampai balik rumah
 But when i dah masuk bilik, tengok semula tudung i.. Yeahhh...that really berlubang. Usually Kuda putih never complain about what i wearing walaupun keluar pergi shopping mall pakai seluar track, selipar jepun*not exacally selipar jepun laa & tudung sarung cam makcik-makcik....How serabai am I. Then i pon gelak sorang-sorang cam orang gila sebab malu.
 The tudung yang diejek sebagai berlubang dan diganti dengan tudung baru sebelah kanan Emma. Tudung ni banyak berjasa tau. Dan mungkin riwayatnya dah berakhir sebab sesuai dengan harga nya RM5 at Jalan TAR*3 years ago. Memang sengaja beli warna sama senang nak match dengan baju sedia ada.huhuhu..
 This how i look when wearing new Half Moon Shawl. Mane cantik, i ker tudung tu? please ignore the pipi tembam ku.. just focus on the half moon shawl tersebut okies???
Shawlsome (gabungan Shawl + awesome) *monolog" kalau kasi makeup lebih sikit mau setanding dengan Lynda Roslan nih.kihkihkih"
Shawl nie just buying online. Klik, Klik & klik...Goyang kaki....Abang posman pon sampai bagi tudung. Ada rasa cam VIP. Where? this is from scarfsweethoney. First time tengok web nie serius terjatuh, tergolek-golek macam ayam golek dengan tudung dia uolls. Santik sangat. Shawls yang i guna nie namanya Emma. Next's collection will nama Amanda*mimpi selepas subuh confirm takjadi.
Kain shawl Emma ni lembut, tak perlu iron dan senang dibentuk. Macam-macam gaya boleh buat uolls. Tudung yang jenis tak perlu iron must have item yer kawan-kawan semua sebab itu stock jika terlambat bangun pagi. Sambar dan belit.hihihi *mengutuk diri sendiri sebab bangun lambat pergi first class :(
I do like to suggest you book mark online hijab boutique scarfsweethoney sebabnya they have creative design. Berbeza dari Online Hijab yang lain. Macam tudung Emma ni, i never jumpa design like this.

This is MAYQA206 (Honey Dew). Santik kan?
Plus ada tutorial yang banyak. So tak payah susah-susah nak buka youtube bagai nak cari tutorial  kan? Usually lain orang, lain citarasa. It's depend on your taste lah yer. So, jangan lupa singgah website scarfsweethoney okies? i have to go. Assalamualaikum :)
 P/s: Akak bila nak re-stock tudung NATALIE ???
 
 :
Post a Comment