SAYA NAK PESAN BARANG

Assalamualaikum
Dalam ke-busy-an, sempat ajer nak update blog kan. Kerja, study dan peribadi. Susah woi nak manage time for the first time macam gini. Dulu belajar jer, senang. Sekarang ambik 3 sekali gus.. Mau pengsan. Mane nak kerja, nak study nak layan hal-hal peribadi. Tambah lagi satu sebagai "blogger sejati". Sejati tang mane pun tak tahu kalau setakat buat entry sebulan sekali.
Ramai yang tahu, dan ramai yang tak tahu. I olls nak pergi berjalan-jalan ke negara orang. Opss!! jangan fikir i olls nak menunjuk-nunjuk okies. Negara mana? Biarlah rahsia* gaya Dato' Siti
For sure korang akan tahu bila aku tunjuk gambar-gambar kat bawah ni.hihi..So anyone yang nak pesan memesan with deposit * for secure kang kalau korang tetiba taknak, sape nak menanggung kerugian itu?
Periuk belanga kat sana very cantik tapi tidak dibenarkan pesan sebab susah woo nak kene post ke Malaysia bagai. Lagipun mahal. Tak berani nak beli.huhuhu..
Pin tudung Kredit to nurulcollection 
Brooch lawa-lawa picture by google
K-Pop Items kredit google
korean chopsticks kredit google
dan last skali
SKIN CARE!!!!!!!!!!.....auwwwww..so excited. Rujukan Link untuk skin care
kalau nak jenama lain just let me know ok? Skin care dia punyer harga up to 40% off dari Malaysia. So confirm murah lah yer.
Ini sekadar gambar rujukan jer k. Sape-sape nak buat pesanan tak kisah lah nak berniaga kat opis ke, pakai sendiri ker, nak bagi hadiah ker dan same waktu dengan nya. Boleh email saya
thefunnjoy@gmail.com dengan tajuk " SAYA NAK PESAN BARANG" senang nak filter.hihihi
Regarding the price, saya akan maklumkan kemudian sebab i sendiri pun tak tahu harga. But all items must come with deposit macam yang i cakap kat atas tadi for secure purpose.
Drop a comment if mushkil hea..soalan hea.. korea hea.....tarikh tutup aktiviti pesan memesan ni pada 19 April 2013 hea... Sebarkan pada rakan-rakan lain yer.Assalamualaikum :)

Post a Comment