Cerita Hujung Minggu

                                       ASSALAMUALAIKUM!!!

Ape Khabar semua..cerita nie beberapa minggu yang lalu..hihi..tp baru sekarang nak post.tak senonoh betul kan..hihihih...ok..last..last..last week..(nampak tak berapa lama benda nih terjadi??)..pergi Festival City Setapak..semata2 nak  grap barang2 kat Etude House sebab birthday 1 tahun diorang.


pancing 3 barang nie ( Real Art,  Stick Concealer & Green Nose Pack) .Total 107 higgt.. ..guna duit sendiri okies... BUT yang best tuh dapt selonggok free gift.




hahahha..besttt giler..tapi ade beberapa benda yang Yam nak let go..please ask me ok kalo nak...tp korang jangan mintak nak pouch & botol air..fire nanti!!!

Anyway..Etude House is something yang best untuk di cuba..Pinky Ladies ( macam aku ler tuh)..mesti suka guling2 ..kan.kan...

Kalo nak tengok review product-product nie, boleh pegi kat Label Product Review. Tapi setakat nie cuma ade Real Art review jer..hihi..Insyllah yang lain coming soon..itu jer nak cite..

Jumpa lagi di next entry..

                                                         ASSALAMUALAIKUM
Post a Comment