ETUDE House Product Review : Real Art Cleansing Oil

ASSALAMUALAIKUM!!!!
 

Jemput lah masuk..hihih...melalut je kan..ok kali ni nak share product review dari Etude House. Real Art Cleansing Oil... nampak ade gambar kartoon Mona Lina tuh..
 

Beli beberapa minggu yang lepas. Kes yer sebab sebab susah bebenor nak cuci base make up..so Grap benda nih...

Very ...very.. puas hati dengan hasil cucian nyer..leh tgk gmbr kat bawah nih..


                                        base make up, eye liner & mascara


really suggest product Real Art Cleansing Oil by Etude House pada you alls yang suke bermake-up tebal/ tak...Selalu guna pada waktu malam sebab nak pastikan  sisa make up di cuci dengan betul.

Cara nak guna ???senang jerrr.. pumm sikit kat tapak tangan/kapas..pastuh sapu pada seluruh muka. dan bilas dengan air..so easy..tp Yam suka guna pencuci muka pastu sebab dah name nyer oil, mestilah muka berminyak kan..

Dari segi harga ...agak mahal, tapi berbaloi sebab kuantiti yang banyak..boleh tahan 2 bulan or more..depends pada penggunaan..hihih..

Boleh dapati di semua outlet Etude House.. kalo out stock, x dapat ler nak tolong.hihihi..

Next entry will update product lain pulok..okies..

                                                 .ASSALAMUALAIKUM


 
 
 

Post a Comment