KOREA AUTUMN/WINTER TRIP 2017: ALL ABOUT BEFORE TAKE OFF (PREPARATION)

Salam, anyeong Chingu!!!
It almost time to take off..yeay!!!!!!! I'm soooooo excited!!!!.errr not almost sangat lah basically. I still have a month..but i just don't care... I so excited!!!.. Last trip happened in 2014... Reason kenapa tak pergi trip after that adalah sebab focus on study..Even end up the result still not sooo good..suam suam kuku*krik krik krik but still bersyukur sebab masih berjaya habis dengan jayanya..yeayy!! *lagi sekali.

My passport already tamat tempoh..But at least i tidak kene blacklist untuk terbang oversea sebab tak bayar PTPTN. hahaha.. chop chop i dah bayar almost half ehhhh...


This is the longest Korea trip for me and i think might be little relax sebab i can take time for each places. Cuma in terms of money, it a bit bothersome....I think i had save enough money, tapi end up tak cukup because i have done STUPID thing......Not 1, but 2 stupid thing...*sign  Terbang RM500 

I tak beli check in luggage dari KUL-PUS and i need to use all my packing skill untuk make sure tak lebih 7KG.. #adaskillke #areyouhavethatskill hahahah

So this only thing i can bring with me...ermmmm so challenging ohhhh 

TOILETRIES & MAKEUP THING 


CLOTHING
Macam tidak logik jer maju banyak ni kan? actually memang ada niat nak beli baju dekat sana.kikiki

ELECTRONIC 
To be update..


FOOD

EXTRA


I had to pack little bit early sebab two weeks before fly to Korea, my company bawa pergi trip to Kota Kinabalu. So i t will so rushing because i mostly pergi site dekat luar Kuala Lumpur.

So chingu sekalian.... If you want to have journey with me yang hot from oven, please go to my Instagram Jayjue_shi. I will post current trip, video and pictures there..Dekat blog ni, maybe sebulan kemudian baru dapat nak update..itu pon kalau sebulan..Silap-silap setahun kemudian kuang kuang kuang..

But If i not approve your friend request, please DM me ye sebab kadang2 kita takut nak accept friends.hahahaha ciss macam lah retis kan

Anyway.. stay tune with me untuk update seterusnya..yeay!!!!!...


LOVE,
Jayjue_shi
Post a Comment