Review : Life Food Drink

Assalamualaikum
Ingat tak yang kita pernah detox, so sekarang baru lah masanya process untuk kurus. Well , dalam sehari 3 kali makan nasi, so camne nak kurus. Kan? Tapi camne nak kawal nafsu makan? Bukan senang woo nak control makan ni, nak-nak akak ni yang nafsu makan macam gongzila.kuang kuang kuang. Berat badan i naik 10kilo k..
 
 
let's try this product. It claim bagi rasa kenyang untuk bantu kita yang berdiet. This life food di bungkus guna plastic container.  Ada penutup kedap udara juga and untuk elak berterabur sekiranya botol terjatuh. I love the packaging sebab takde lah besar gedabak.
 
The packaging. Nice !
Ada halal tau
 
Semudah ABC
 Cara penyediaan :
 Masukkan 180ml air  suam dalam shaker. Then masukkan 2 @ 3 sudu makan life food dan shake until mix well dengan air suam. Then minum sampai habis.  senang macam makan kacang..hikhikhikhik
 
** sudu tu i beli dekat Daiso, sebenarnya khas untuk baking.hikhikhik.. hado i kesah ..
 
I just minum time dinner jer sebab nak elak makan melebihi had.
 
My Own Review
First time i minum, i just guna 2 sudu life food. So dia litter bit tawar and cair. Because of that, i buat guna 3 sudu. Dia punya rasa much better. Ada rasa sikit manis. Manis soya i think.
Life food memang berjaya bagi rasa kenyang. But the problem is if you still bekerja pada waktu malam, example study until late at night. Akan rasa lapar semula.
 
One more thing, perlu minum sampai habis masa air tengah suam. Sebab if not, akan rasa sikit muak or kembang tekak. Sebab pekat and dalam tu ada seed.
 
So overall:
i like this drink  sebab dia organic dan something new. If you nak diet and trying to replace nasi, highly suggest this product.
 
 
Product Nama: Fairy Beauty Life Food
Details info: go to Life Food 
Weight : 300g
Price : RM 79 now ada discount 50%
 
Use discount code THEFUNNJOY  dapat 15% rebate tau!
 
Jangan lupa follow untuk dapat banyak discount yang sangat berbaloi!
 
‘Like’on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Subscribe to HiShop for exclusive updates:  http://www.hishop.my/subscribe
 
Good luck and have a nice day!

Post a Comment