Review : Clenz Detox Drink

Assalamualaikum..
Sape nak kurus sila angkat tangan. If nak skinny, sila angkat dua tangan.hahahha. Sometime, selalu berlaku kesilapan. Nak kurus, tapi tak flush usus. Macam tak logik, tapi this is so true. Kenapa perlu flush usus? or Detox? sebab khasiat suppliment untuk kurus akan diserap dekat bahagian usus.
 
Saya dapat peluang untuk try Clenz Detox Drink. Main function untuk flush usus. Rasa cam bertuah sangat. I have been try other brand before Clenz Detox Drink.  So i expected the same result with other brand.
 
 
 
 
Tiny bottle.. Rasanya besar sikit je dari jari telunjuk i nih. Come in box, ada 10 bottles with screw and tiny straw. Packaging color hijau and i like it.
 
Step untuk minum
 
My own Review:
Because i pernah minum detox drink so i'm ready to go to toilet sekiranya apa-apa kejadian berlaku.hihi... Take 1 bottle before bed time. Perlu shake well sebab herba dia ada dekat bahagian bawah. Rasa takde lah sedap mane, macam minum pati herba.hukhukhuk
 
This product berkerja dengan berkesan. Sebab next morning, i berjaya pergi ke toilet lebih kurang 2-3 kali per-day. I can feel, dia betul-betul flush my usus. Yessss.. Rasanya semua keluar..Please jangan imaging yer sayang.hahahah..Clenz detox ni bekerja dengan lemah lembut sebab dia tak buat i rasa sakit perut yang melampau. Because other brand yang saya try, memang berkesan tapi sakit perut memang tak terkata. Bangun pagi jer terus masuk toilet.
 
The best part is, yang pertama kali flush tu perut i rasa ringan giler.. Lega sangat macam dah hilang beban dalam perut..
 
So, i said "wow".hihi..
 
My BF Review :
Because i nak tengok clenz Detox ni betul-betul berkesan ke tidak, so give one bottle to my BF. The result, dia marahkan i sebab bagi dia minum detox tu.Hahaha.. Sebab dia dekat 10 kali ulang alik pergi tandas. That means, berkesan la sebab for sure i think dia tak pernah detox seumur hidup dia.hahahaha...
 
So overall :
 
I like this product because it works!
 
Main Function : Detox and give good nutrition to our eyes.
Capacity : 12ml/per bottle
Quantity : 10 Bottle per box
Place to purchase : HiShop
Price : RM88 now ada discount 50%
 
Leave me a comment if you ever use this product.
 
Jangan lupa untuk guna Discount CODE  THEFUNNJOY  dapat 15% rebate   . 
 
Don' forget to :
‘Like’  on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow them on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates:  http://www.hishop.my/subscribe
 
Good luck!
 

Post a Comment