Korea Buying list

Assalamualaikum..
Kalau pergi Korea, tapi tak shopping umpama irama tanpa lagu..Bagi Aku la sebab ko bagi aku seribu, senang jer nak perabih.Tapi sape yang baik hati sangat nak bagi aku seribu ringgit?ehem..ehem...

This my buying list. Trying my best beli barang ni kalau ada discount. Tapi kalau takde jugak, nak wat camne.

1) innisfree/Nature Republic - Nose liquid pack
2) Korean Wedges Shoe
3) Korean bag
4) Face Mask sheet
5) Beli kasut di " i Love Flat".. itu pon kalau harga dia reasonable & bukan from kulit En. B.
7) Foot mask Sheet (must buy items)
8) Baju sweater
9) Tumbler
 
 
Dalam senarai ada 9.. Jap lagi balik ada 90..tetiba wujud "0" kat belakang. I love "tingkap" shopping and lagi suka shopping.hahaha. Korea goods and fashion selalu "in" dengan i punyer citarasa. Tapi selalu "out" dengan i punyer poket. uhuk uhuk uhuk.
 
Well sape yang nak pesan memesan barang, boleh email i laju-laju k. If da instagram, boleh follow Adrabracelet. ada banyak gambar yang i post kat situ..YOU Name it, We GOT it!
 
The tumbler yang yang nak sesangat. Gegirl sangat uolls!!!
 
With Love
Amanda Musa :)
Post a Comment