Any mission?? i think i need help.

Assalamualaikum.
Hai semua. Lama kan tak tulis idea baru. Ok sayang-sayang sekalian, actually Cik Yam ada mood baru. Nak pakai nama Cik Yam sebab tetiba cam rasa popular lak dengan nama tuh.wawawa..perasannya...
 
Ramai yang tanya sebelum ni, nak tak pergi Korea sesama tahun 2014? So Cik Yam dengan polite-nyer menolak sebab ada planning besar tahun ni. Tapi dah kita yang rancang, Allah yang tentukan. So planning tu tak kesampaian. Then kerana kecewa menonggeng, terbeli tiket kapal terbang. Terbeli ke??? or sengaja beli???hahaha.. i sengaja.. hahahha..
 
Secara rasmi, Cik Yam pergi Korea lagi tahun 2014. Set the date 15-19 Oct 2014. Ya Allah,takde negara lain ke? Negara lain banyak, tapi yang ter-gam-gajah hanya Korea. What to do? huh. Kepada yang pergi ajak hari tu, Cik Yam minta maaf sangat-sangat yer. Jeongmal-Mianhea!!! Serius tak plan langsung nak pergi tahun ni.  Siapa ada kat sana time ni, please let me know. Kita leh berjimba-jimba kat sane sesama. Or at least grab some lunch together-gether.
 
So to make this trip to Korea more interesting, Cik Yam nak minta tolong kawan-kawan semua untuk create some mission. ok tak?hihi.. Gara-gara tengok running man la nie...uhuk T-T. Contoh mission , masak tomyam untuk dinner. Any mission or challenge. Please anything.
 
Or maybe nak Cik Yam buat sesuatu kat sane on behalf . Contohnya " tulis nama saya di Nami Island". Cik Yam akan buat sekiranya tidak melanggar akidah/agama, and tak melibatkan wang ringgit yang banyak. Tapi kalau nak sponsor pon boleh.hahahha..
 
 Dah dekat nak bertolak nanti Cik Yam share mission & challenge yang di share oleh teman-teman sekalian. Boleh comment and bagitahu nak suruh buat ape. Actually dah ade list from my own mission tapi nak tambah lagi. Harap kawan-kawan blog semua bantu Cik Yam realisasikan impian nak jadi Running Girl kat Korea nanti..hihih

Cik Yam tunggu tau. Please share and help me yer. Waiting your idea yer.

With love
Cik Yam
Post a Comment