LUGGAGE OVER WEIGHT???

Assalamualaikum Chingu!!!

Pernah tak korang kalau naik flight, eh eh bila nak check in luggage tetiba over weight?? Jue pernah kene.... 2 kali.ahahaha.. Padahalnya, dari TG-KL je pun. Tapi beria sampai over weight. Hampeh.hahahah..Itu domestic, belum oversea lagi.kikiki. Tau tak kenapa over weight? Jue pergi sumbat kopok lekor 10 bungkus dalam beg.hahahahaha

Berat memang tak yah nak cakap ler. Serik pun ada jugak rasanya bawak kopok lekor tapi tulah kan, kopok lekor tu sedap sampai cannot say NO.hahaha.. mesti mau bawak balik KL punya. Nak order ke? PM tepi.hahahah

So korang jangan lah jadi macam ni. sebab aritu nak tambah weight pun AA charge RM60... nak menangis mendengor nya. Sebab tu kalau travel ni kadang-kadang perlu ada tools untuk selamatkan duit korang. So Jue pon terpaksa beli jugak la penimbang hahaha..kopok punya pasal.hahaha

Ni kalau korang nak jugak, korang boleh pergi dekat instagram
JTravel.buddy
Sini ada jual weight scale yang stylo. confirm korang dah tak susah hati lagi kalau nak check in luggage. Happy traveling !!!!

LOVE, JAYJUE





Post a Comment