Missing In Action???

Assalamualaikum ...haii!!!!!!!!
Nampak tak keterujaan aku???yahooo..finally! dapat gak menjelmakan diri kat belog haku nan sepi..yoo is toooo long for me to update story mory from last cerita on 5 Nov 2013. Giloo! tahun lepas.. Lama gila? where have you been darling???
Honestly ... Aku takde pergi mana2 pon. Still here, working as usual. Tapi this year super buzy. I stop from ber-blog when sedar diri sangat buzy dengan study. Serius, i think second semester hari tu very hard to handle. Subjek susah habaq hang. Susah sangat tidak la, tapi kene banyak study. I manage to study Leader in 21th century, Tamadun Islam & Asia, report writing and Financial accounting. Tang account tu, i kene gelak dengan my brother. He said, dia ambik subject tu waktu sem 1 diploma, and i take it in Sem 2 degree.. Macam ketinggalan je???? But this semester, my friend and i study really hard untuk subject account. At very end, we manage to buat soalan and imbang. Jawab exam pon, imbang. Tapi lulus or tidak, belakang cerita janji usaha sehabis boleh.. auwww..cam motivasi lak bunyi...
Semenjak menyepi dari dunia cyber kan, banyak gila aku tertinggal story mory dari blogger2 lain. Example Maria Elena with her cute baby, Kak Azlita with her cute miut kek, belog belog kucen yang cerita hal2 kucing even aku bukan sangat obses dengan kuceng..hihi..Then hal berkaitan isu semasa Malaysia. I relly feel bad bila my reader email me personally but baru sekarang dapat reply. I try to reply yer dear semua. And i more thing, because  my belog ni banyak hal Korea, secara tidak sengaja nya jadi medan cari geng untuk tour ke Korea. I feel so good about that..hihi..but yang tak good nyer, bila i cannot follow them..Sebab nak kene tengok jadual exam. Nak pergi jugak...tapi kene tgk on February 2016. sebab itu sahaja waktu selamat untuk aku travel and berfoya-foya sambil baling-baling salji.
One of my reader asking about barang nak bawa, camne nak pergi, procedure kat Korea. Will answer it slowly. Stay tune. Please give more question yang maybe i tak pernah cerita, so we can friendly talk and share our memories. Setuju tak? cam best kan?
So, thanks you for everybody yang keep look forward my next entry and feel free to share idea and we can know each other.
Till then, thank you.. See you again.. :)
Post a Comment