Sejuk Beku OK fine

Assalamualaikum..
Ok fine. Blog ini dah bersawang. Gila lama kot tak buat entry baru. Hah nak cakap i takde idea lah tu ??? Uolls silap. Iolls banyak idea, tapi tergendala sebab keje banyak. OK Fine, alasan!haha..yang betulnya blog ni tetiba tak boleh nak masuk gambar. What the sad story.
Pejam celik-pejam celik, iolls dah kat 3 tahun +- berhempas pulas kat company ni. Ceh macam company ini aku yang punyer kan. Nak cite zaman dulu-dulu, waktu i mula-mula masuk sini. Haritu ( beberapa bulan yang lepas) gila lama baru nak cite kan? my bos bongkar rahsia macamana dia boleh pilih i masuk team ni. I mean yang kerja sekarang.
Cite nyer macam ni, that time team ni nak pakai orang. Leasing staff.  So HR bagi 2 resume kat my boss. So i datang dengan pakai baju kebaya hijau kakak i punyer.hihi..sebab time tu badan still shape model.hahaha.Ok perasan di situ. Sila abaikan. Dan tetiba, HR i panggil kak Bed suruh duduk sini. So just ikot je lah. Then my boss story, sebenarnya dia bukan pilih i but kawan i. But that day tah camne, Kak bed suruh pilih nak yang mana satu, so dia just tunjuk " yang baju hijau".hahahah. So i pun sampai sekarang i still  team yang same. Wah!! Rezeki. Untung dapat boss yang baik. Team yang happening walaupun keje buat iolls pening.
Mula-mula kerja, sumpah sejuk nak gila.Iolls menggigil. Is it because i new one? or memang opis nih sejuk gaban?Can u imagine dalam opis bukak aircond below 20 darjah?? I think dah dalam kategori over the sea. Ok fine aku nak cakap Korea time spring. Tak pernah pergi pun, just tengok kaji cuaca.hahahah..
So after the long journey with this kind of sejuk beku, iolls beli baju sejuk. Ok sekali jalan lah dengan nak pergi over the sea idaman malaya uolls.
Is it tabik spring before terjun bangunan?
prop : handphone by Fiza, Mop by Mak cik cleaner. ( ini jer yang ada kat garden ni).hahaha. What the kinda tempat aku shot ni???aishhh. Dan it not a easy to buat photoshoot.huhuhu. Tie-in semata-mata nak ambik hambik gambar. Ko ade?
Stylo uolls once pakai baju ni. Rasa cam duduk kat over sea ( Korea lah tu).hahaha. I really more pada Korean Style. Kene dengan jiwa.ahak. Sebelum balik dari opis last night pakai baju nie sementara tunggu En. Kuda Putih, tunggu dekat luar lobby. Baru lepas hujan, angin selembut bahasa nyaman gitu. Then i pun bercakap sesorang " Am I dah ada kat Korea?"hahahha...gila kan?
Baju ni iolls tak beli kat kedai. Just beli online. Deal.
 
 
This is contoh deal yang uolls boleh dapat.
 I'm not sure boleh dapat lagi ke tak jacket nih. But uolls can subscribe deal dekat GROUPON.  Banyak sangat offer yang best-best, bergabung, meletop kebabo!! Confirm jimat duit. One more thing, now i have PAGE tau. Sila jemput ke page i k. So Sape yang ada camera canggih manggih, boleh tengok deal ni. Till then Chow Chin Chii. Assalamualaikum :)
 
Do "LIKE" & "TWEET" if you like it :)

Post a Comment